Laat uw vloer schuren en onderhouden door Quality Parketvloeren uit Den Haag

Schuren

Het schuren van een parketvloer is een specialisme van parketteur Rob van Veen. De parketvloer wordt met een grote band en een kanten-schuurmachine van grof naar fijn geschuurd. Daarna wordt de vloer gepolijst om de kleinste krasjes te verwijderen.
Eventuele spijkergaatjes worden gedreveld en opgevuld, zodat deze na de behandeling nauwelijks meer opvallen.
U kiest zelf voor een gewenste afwerkingslaag, die voor u wordt aangebracht.

De afwerkingslaag

Op het gebied van de afwerking van uw parketvloer is veel mogelijk. De keuze tussen olie, lak of hardwax-olie is afhankelijk van uw parketvloer en van uw persoonlijke wensen. Daarom komt Quality Parketvloeren altijd voor aanvang van de werkzaamheden bij u thuis om naar uw parketvloer te kijken. Tijdens deze afspraak bespreekt u uw wensen met de parketteur. Uw wensen worden aangevuld met productinformatie en advies over de diverse behandelmogelijkheden voor uw parketvloer. Na deze grote opknapbeurt is uw vloer weer optimaal beschermd tegen vocht en vuil.

Onderhoud

Het soort onderhoud en de regelmaat van het plegen van onderhoud hangen af van het gebruik en van het type vloer.
Een beschermlaag als olie, lak of hardwax, slijt door dagelijks gebruik van de vloer. Bij zowel een nieuw gekochte vloer, als bij een geschuurde vloer ontvangt u van Quality Parketvloeren een onderhoudsset. Ook krijgt u advies hoe u uw parketvloer het beste en zo optimaal mogelijk kunt onderhouden. In de showroom van Quality Parketvloeren vindt u een grote voorraad van alle onderhoudsproducten. Ons advies: bel en kom even langs als uw onderhoudsproduct op is. De kosten zijn minimaal voor een optimaal onderhoud van uw vloer.

Wilt u het onderhoud liever aan de vakman overlaten? Dit kan door middel van een onderhoudscontract. Met deze manier van werken bent u er zeker van dat er jaarlijks naar de parketvloer gekeken wordt en dat daar waar nodig het benodigde onderhoud aan uw parketvloer gegeven wordt. De kosten worden per keer met u besproken.