Laat uw vloer repareren door Quality Parketvloeren in Den Haag

Aanheling of verlenging?

Hebt u al een mooie parketvloer liggen?
Quality Parketvloeren kijkt graag naar de mogelijkheden om uw vloer met dezelfde
materialen van de bestaande vloer aan te helen. Dit gebeurt door middel van uittanding van de bestaande vloer. Waarna de nieuwe vloerdelen zo geplaatst worden (aanhelen) dat er na het schuren en afwerken van de gehele vloer, nauwelijks meer te zien is waar de vloer is aangeheeld.

Waterschade

Hebt u waterschade? dan hebt u een schaderapport nodig voor uw verzekeringsmaatschappij. Quality Parketvloeren is gespecialiseerd in waterschades van parket, multiplanken, lamelplanken en tapisvloeren.
Na het opmaken van een inspectierapport krijgt u een offerte thuis gestuurd, die u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.
Tijdens de inspectie geeft Quality Parketvloeren u tips om verdere schade te voorkomen aan de vloer.
Uit ervaring weet Quality Parketvloeren dat waterschade een zware overlast is. Daarom handelt Quality Parketvloeren adequaat en wordt de schade zo spoedig mogelijk hersteld. Bij de herstelwerkzaamheden moet u rekening houden met de droogtijd van de ondervloer.

Onvoorziene schade

Onvoorziene schade na een feest of wegspattend open haardvuur?
Aangezien u een mooie vloer hebt om op te leven, bestaat de mogelijkheid op onvoorziene situaties.
Dit betekent niet dat u nu 'die ene grote plantenpot midden in de woonkamer moet zetten' om de beschadigde plek op de vloer niet te hoeven zien. U kunt Quality Parketvloeren gewoon even bellen!
Quality Parketvloeren komt vrijblijvend kijken naar de schade en geeft meteen advies hoe u de schade het beste kunt oplossen.
Is het alleen op te lossen door werkzaamheden die de parketteur moet uitvoeren? Dan krijgt u een prijsopgave toegestuurd, zodat u weet wat de kosten zijn voor het maken van uw beschadigde vloer.