Uw trap weer helemaal vernieuwd door
Quality Parketvloeren Den Haag

Traprenovatie

Bij Quality Parketvloeren zorgen we voor een ambachtelijke traprenovatie door middel van overzettreden.

Door veelvuldig gebruik kan uw trap na verloop van tijd slijten. U kunt deze slijtage natuurlijk aan het oog onttrekken door matjes op de traptreden te plakken, de trap te laten bekleden met tapijt of door de trap opnieuw te schilderen. Toch geeft dit meestal niet het gewenste resultaat. Zo moet u de trap meestal na een jaar opnieuw schilderen en zien matjes en tapijt er na een tijdje vaak groezelig uit. 

U kunt er daarom ook voor kiezen om de trap meteen goed aan te pakken, door uw traptreden met houten overzettreden te laten bekleden. Dit is een erg mooie en duurzame oplossing die jarenlang meegaat. Uw trap heeft een luxe, verzorgde uitstraling en is bovendien onderhoudsarm en slijtvast. 

Traptreden

De traptreden worden op dezelfde ambachtelijk wijze “bekleed” als een traditionele parketvloer, ieder trapdeel wordt met de hand op maat gemaakt, verlijmd en vastgeniet op de bestaande traptreden, waarna deze worden geschuurd en afgewerkt met lak, olie, of hard waxolie.
U kunt ervoor kiezen om de gehele trap te bekleden met hout, denk hierbij aan de trapneuzen en stootborden, of u kiest voor een modernere look en laat de stootborden bijvoorbeeld wit. Voor extra veiligheid kan een antislip-profiel in de trede worden aangebracht. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust contact met ons op.